tanfolyam@egeszsegvonal.eu
Tel: +3620 290 77 72

Belépés

Regisztráció

Az elmúlt évek tapasztalatai és az olvasói igények alapján indítottuk el egészségügyi szakemberek számára készített pontszerző továbbképzéseinket. Ugyanakkor rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ezek a továbbképzések minden esetben az adott szakmacsoport, terület szakmai kérdéseit dolgozzák fel. Így a részvétel azok számára lehetséges, akik az adott szakterületen már megszerzett ismereteiket szeretnék megújítani, bővíteni.
Az alábbi adatlap kitöltésével az Ön adatai tárolásra kerülnek rendszerünkben. Amennyiben Ön a fenti cél érdekében regisztrált, a rendszerünk azt elfogadja, visszaigazolja. Amennyiben nem egy kokrét, aktív (tehát hatóságilag jóváhagyott) tanfolyamra jelentkezett, nem kap visszaigazolást, az adatait a rendszerünk nem tárolja tovább.

A tanfolyam elvégzése, a feltett kérdésekre adott válaszok értékelése után, a helyesen megválaszolt kérdésekre adott pontok alapján tudjuk értékelni a részvételét. Igazolást a tanfolyam sikeres elvégzéséről, írásban, e-mail mellékleteként küldjük meg az Ön címére. Az igazolást, az Ön által itt megadott adatokkal tudjuk kiadni, ezért rendkívül fontos ennek helyes kitöltése.
Rendszerünk a személyes adatokat kizárólag e célból tárolja, azok sem feldolgozásra, sem továbbadásra nem kerülhetnek. A tanfolyam elvégzése után az adatokat a hatóságilag előírt ideig tároljuk, majd megsemmisítjük azokat.
Minden személyes adat az Ön tulajdona. Változtatni, a tárolás idején belül megsemmisíteni, esetleg az előírt időn túl tovább tárolni csak az Ön engedélyével tudjuk.


A részletesebb jogvédelmi nyilatkozatunk elolvasása és elfogadása a regisztráció feltétele.

Válasszon szakmát!